Avaliações de Zen Tea Hilversum

Avaliações recentes

5.0
Rawish Dasai
26 setembro 2022

Bubble tea is echt heerlijk! Snacks werden warm bezorgd. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader en kom hier vaker terug.

Melanie
7 setembro 2022

Heerlijk!!

Mahler
25 agosto 2022

Wij hebben genoten van de gestoomde broodjes! En de bubble tea smaakte erg goed!

Kaylee
16 agosto 2022

Ontzettend lekkere bubble tea! Kom hier regelmatig en altijd heerlijke drankjes gehad. Al meerdere smaken mogen proeven! Vriendelijk personeel! Zeker een aanrader! Lekkerste bubble tea die ik tot nu toe gedronken heb En zou er zeer zeker voor omrijden!

Tjuen yi Westenborg
27 julho 2022

De hapjes en het bubble tea drankje waren heerlijk en prima van kwaliteit. De dumplings waren echt lekker. Alleen wel jammer dat de koerier niet zo opgewekt was. Ik vond het lijken alsof hij er helemaal geen zin in had toen hij de hapjes en drankjes ging bezorgen.

Reacção a Zen Tea

Bedankt voor uw review! Jammer om te horen dat u de bezorgservice slecht vond. Hoop dat dit volgende x beter is.

Robert
14 julho 2022
San
28 junho 2022

Van iemand die verslaafd is aan bubble tea:” maat dit is de beste die ik ooit heb gehad, 5 sterren”

Florencia
7 junho 2022

The description of the items is accurate. The menu is varied and delicious. The bubble teas, and coffees, are the best part! The delivery was fast and efficient. I’m very happy with the service and products!

Sarah
1 junho 2022

Great bubble tea & great that you can also deliver as cycling with teas is quite hard!

Anon
17 maio 2022
J Alejo
17 maio 2022

Super lekker zoals altijd, en snelle bezorging.

Tirza Klein
20 abril 2022

Poke bowl, buns en bubble tea waren heel erg lekker. Bedankt!

Niet van toepassing
18 abril 2022
Anoniem
16 abril 2022

Kon niet beter. Lekkere,knapperige patat. De andere bestellingen ook goed gebakken. Heerlijk! Ook nog snel geleverd. Houden zo!!!

Michels
26 março 2022
David
22 março 2022

Altijd lekker en optijd!

L
20 março 2022

Eten en drankjes helemaal top, net als de bezorging. Super, zoals gewoonlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fleur
14 fevereiro 2022
Eva
3 fevereiro 2022

De bubble tea, poke bowl en de bezorging is super. We hadden 1 portie rendang topped fries en deze was wat zuur en erg pittig. Misschien is dit een kwestie van smaak, maar zou wel fijn zijn als dit erbij vermeld zou worden. In ieder geval een paar pepertjes ter indicatie.We hebben het niet op kunnen eten.

Reacção a Zen Tea

wat vervelend om dit te lezen! wij doen altijd ons best om onze gasten zo goed mogelijk te informeren over onze gerechten echter staat er bij de Indonasian wel 3 pepertjes bij de beschrijving dat het zeer pittig is! Volgende keer kunt u ons ook opbellen en kunnen we samen tot een oplossing komen nu is het natuurlijk erg zonde om het weg te gooien. We hopen u volgende x weer te zien.

Sam van den Hoek
2 fevereiro 2022

Super lekkere bubble tea, en fijne bezorging.

Gozde
31 janeiro 2022

Zoals altijd erg lekkere bubbletea & lieve medewerkers!

Kyra
27 janeiro 2022

Altijd op tijd, vriendelijk en heel lekker! Vaste klant en zeer tevreden.

Sandra
25 janeiro 2022
Eva
7 janeiro 2022

Super lekkere friet en buns! Was een foutje met de bestelling en werd meteen gecorrigeerd en vriendelijk te woord gestaan - top service!

MB
7 janeiro 2022
Ver
29 dezembro 2021

Snel bezorgd, lekker eten.

Sylvia
19 dezembro 2021
Joey
30 novembro 2021
A
28 novembro 2021

Top! Best bubble tea ever

Bettina
9 novembro 2021

The best buns!!!

Cornelia
7 novembro 2021

Heerlijke producten en super vriendelijke service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yolanda
7 novembro 2021
Lieve
1 novembro 2021
S.
23 outubro 2021

De bubbletea was erg lekker en zag er mooi uit. Enige minpunt was dat ik de bestelling online had gedaan, daarbij een kortingscode had ingevuld, maar hij uiteindelijk niet was toegevoegd nadat ik de bevestigingsmail had ontvangen. Nog een puntje was, dat er in de Original Milk Tea iets te grote ijsblokken zaten, die de tapioca balletjes blokkeerden, waardoor ik na de thee nog veel balletjes over had. Verder was de smaak wel heel goed en raad ik het zeker aan!

Nora
18 outubro 2021

Heel erg lekker eten, boven verwachting zelfs en keurig op de gevraagde tijd bezorgd. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Leslie
15 outubro 2021

Op tijd en heerlijk, toch wel beste van Hilversum tot nu toe!

Vera van den Hil
13 outubro 2021

Snel bezorgd, heel vriendelijk. Ook nog eens super lekker eten.

Lisette
8 outubro 2021
L
19 setembro 2021

Heerlijke bubble tea in mooie eigen verpakking en lekker eten. Bezorging altijd op tijd ook. Mooie aanwinst voor Hilversum!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.