Reviews from Zen Tea Hilversum

Recent reviews

5.0
Rawish Dasai
26 September 2022

Bubble tea is echt heerlijk! Snacks werden warm bezorgd. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader en kom hier vaker terug.

Melanie
7 September 2022

Heerlijk!!

Mahler
25 August 2022

Wij hebben genoten van de gestoomde broodjes! En de bubble tea smaakte erg goed!

Kaylee
16 August 2022

Ontzettend lekkere bubble tea! Kom hier regelmatig en altijd heerlijke drankjes gehad. Al meerdere smaken mogen proeven! Vriendelijk personeel! Zeker een aanrader! Lekkerste bubble tea die ik tot nu toe gedronken heb En zou er zeer zeker voor omrijden!

Tjuen yi Westenborg
27 July 2022

De hapjes en het bubble tea drankje waren heerlijk en prima van kwaliteit. De dumplings waren echt lekker. Alleen wel jammer dat de koerier niet zo opgewekt was. Ik vond het lijken alsof hij er helemaal geen zin in had toen hij de hapjes en drankjes ging bezorgen.

Reaction from Zen Tea

Bedankt voor uw review! Jammer om te horen dat u de bezorgservice slecht vond. Hoop dat dit volgende x beter is.

Robert
14 July 2022
San
28 June 2022

Van iemand die verslaafd is aan bubble tea:ā€ maat dit is de beste die ik ooit heb gehad, 5 sterrenā€

Florencia
7 June 2022

The description of the items is accurate. The menu is varied and delicious. The bubble teas, and coffees, are the best part! The delivery was fast and efficient. Iā€™m very happy with the service and products!

Sarah
1 June 2022

Great bubble tea & great that you can also deliver as cycling with teas is quite hard!

Anon
17 May 2022
J Alejo
17 May 2022

Super lekker zoals altijd, en snelle bezorging.

Tirza Klein
20 April 2022

Poke bowl, buns en bubble tea waren heel erg lekker. Bedankt!

Niet van toepassing
18 April 2022
Anoniem
16 April 2022

Kon niet beter. Lekkere,knapperige patat. De andere bestellingen ook goed gebakken. Heerlijk! Ook nog snel geleverd. Houden zo!!!

Michels
26 March 2022
David
22 March 2022

Altijd lekker en optijd!

L
20 March 2022

Eten en drankjes helemaal top, net als de bezorging. Super, zoals gewoonlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fleur
14 February 2022
Eva
3 February 2022

De bubble tea, poke bowl en de bezorging is super. We hadden 1 portie rendang topped fries en deze was wat zuur en erg pittig. Misschien is dit een kwestie van smaak, maar zou wel fijn zijn als dit erbij vermeld zou worden. In ieder geval een paar pepertjes ter indicatie.We hebben het niet op kunnen eten.

Reaction from Zen Tea

wat vervelend om dit te lezen! wij doen altijd ons best om onze gasten zo goed mogelijk te informeren over onze gerechten echter staat er bij de Indonasian wel 3 pepertjes bij de beschrijving dat het zeer pittig is! Volgende keer kunt u ons ook opbellen en kunnen we samen tot een oplossing komen nu is het natuurlijk erg zonde om het weg te gooien. We hopen u volgende x weer te zien.

Sam van den Hoek
2 February 2022

Super lekkere bubble tea, en fijne bezorging.

Gozde
31 January 2022

Zoals altijd erg lekkere bubbletea & lieve medewerkers!

Kyra
27 January 2022

Altijd op tijd, vriendelijk en heel lekker! Vaste klant en zeer tevreden.

Sandra
25 January 2022
Eva
7 January 2022

Super lekkere friet en buns! Was een foutje met de bestelling en werd meteen gecorrigeerd en vriendelijk te woord gestaan - top service!

MB
7 January 2022
Ver
29 December 2021

Snel bezorgd, lekker eten.

Sylvia
19 December 2021
Joey
30 November 2021
A
28 November 2021

Top! Best bubble tea ever

Bettina
9 November 2021

The best buns!!!

Cornelia
7 November 2021

Heerlijke producten en super vriendelijke service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yolanda
7 November 2021
Lieve
1 November 2021
S.
23 October 2021

De bubbletea was erg lekker en zag er mooi uit. Enige minpunt was dat ik de bestelling online had gedaan, daarbij een kortingscode had ingevuld, maar hij uiteindelijk niet was toegevoegd nadat ik de bevestigingsmail had ontvangen. Nog een puntje was, dat er in de Original Milk Tea iets te grote ijsblokken zaten, die de tapioca balletjes blokkeerden, waardoor ik na de thee nog veel balletjes over had. Verder was de smaak wel heel goed en raad ik het zeker aan!

Nora
18 October 2021

Heel erg lekker eten, boven verwachting zelfs en keurig op de gevraagde tijd bezorgd. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Leslie
15 October 2021

Op tijd en heerlijk, toch wel beste van Hilversum tot nu toe!

Vera van den Hil
13 October 2021

Snel bezorgd, heel vriendelijk. Ook nog eens super lekker eten.

Lisette
8 October 2021
L
19 September 2021

Heerlijke bubble tea in mooie eigen verpakking en lekker eten. Bezorging altijd op tijd ook. Mooie aanwinst voor Hilversum!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.